Aile hukukunun başlıca konuları; nişanlanma, evlenmenin koşulları ve hükümleri, boşanmanın koşulları ve sonuçları, mal rejimleri, aile konutu, soybağı, evlat edinme, velayet, çocuğun nafaka hakkı, vesayet, kayyımlık, yasal danışmanlık, yardım nafakasıdır. Günümüzde boşanma oranlarının hızlı artışı Aile Hukukunun önemini her zamankinden daha fazla gözler önüne sermektedir. Çünkü boşanma yalnızca eşler arasındaki evlilik akdinin sona erdirilmesinden ibaret değildir. Mal rejiminin tasfiyesi, aile konutunun boşanma sürecindeki ve boşanma neticesindeki durumu, varsa çocukların boşanma neticesindeki durumu, boşanma sonrasında kadının soyadı, iştirak ve yardım nafakası gibi konular da boşanmaya karar vermiş kimseler açısından en az evlilik birliğinin sona erdirilmesi kadar önemlidir. İşte bu konuların tamamı aile hukuku içerisinde incelenmektedir.
Ofisimiz Aile Hukuku konusuna çok önem vermektedir. Aile Hukuku, içerisinde özellikle boşanma aşamasında ve sonrasında yaşanan kişisel sorunlara çözüm getirmek amacıyla bir psikolog dâhil edilmiştir. Bünyemizde çalışan Psikologumuz gerek eşler yönünden gerekse çocuklar yönünden psikolojik destek sağlayarak boşanma sürecinin olumsuz etkilerinden müvekkillerimizi korumayı amaçlamaktadır.
Büromuz; evlilik öncesi eşlere uygulanacak mal rejimi sözleşmelerinin hazırlanması, nişanın bozulmasından kaynaklanan maddi ve manevi zararların giderilmesi için açılan davaların takibi, anlaşmalı boşanma protokolü düzenlenmesi, anlaşmalı ve çekişmeli boşanma davalarının takibi, boşanma davalarında nafaka, müşterek çocukların velayeti, maddi ve manevi tazminat davaları, ziynet davaları, eşler arasındaki mal rejiminin tasfiyesi davaları, soy bağı kurulması, nesebin reddi, evlat edinme davaları, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşların yabancı ülke mahkemelerinden aldıkları boşanma kararlarının tenfizi ve tanınması, aile konutu şerhinin tapu kütüğüne işlenmesi ve benzeri konularda hukuki hizmet vermektedir.